ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ  |   ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ  |   ΚΡΑΤΗΣΕΙΣ |       Tel: +30 24260 23114, +30 24260 23158

Καταδύσεις

Καταδύσεις

Ο γοητευτικός βυθός διαφέρει από το φυσικό περιβάλλον του ανθρώπου! Οι καταδύσεις είναι το κατ' εξοχήν σπόρ, μέσω του οποίου, ο άνθρωπος έρχεται σε επαφή με το υδάτινο περιβάλλον και τους ''θησαυρούς'' του. Μια ξεχωριστή εμπειρία που δίνει στον επισκέπτη τη δυνατότητα να γνωρίσει έναν κόσμο γεμάτο χρώματα και μαγευτικές εικόνες. Πολλοί είναι αυτοί που αποφασίζουν να επισκεφτούν το Πήλιο για τα μοναδικά καταδυτικά του αξιοθέατα. Το Πήλιο διαθέτει 3 σχολές κατάδυσης. Μέσω αυτών, σε περίπτωση που ο τουρίστας δεν διαθέτει τις κατάλληλες γνώσεις, μπορεί να πραγματοποιήσει μία κατάδυση. Τα 5 ναυάγια, οι 2 σπηλιές, καθώς και η πλούσια θαλάσσια ζωή του βυθού αποτελούν τα βασικότερα κίνητρα του καθενός.

Κατάβαση φαραγγιών

Κατάβαση φαραγγιών

Η κατάβαση φαραγγιών ή αλλιώς ''Canyoning'' είναι ένα από τα πιο σύγχρονα σπόρ των τελευταίων δεκαετιών. Συγκεκριμένα, ως canyoning ορίζεται η κατάβαση ενός φαραγγιού περπατώντας μέσα από το νερό, κάνοντας βουτιές σε βαθιά νερά, φυσικές τσουλήθρες που έχουν σχηματιστεί πάνω στους βράχους από τη διάβρωση των νερών και κατάβαση με σχοινιά όταν έχει καταρράκτες. Όσο δύσκολη κι αν φαντάζει η συγκεκριμένη διαδικασία, αποτελεί μια δραστηριότητα που απευθύνεται σε μικρούς και μεγάλους (11, με τη συνοδεία γονέων, μέχρι 60 ετών). Παρέχεται μεμονωμένα ή σε συνδυασμό με άλλες τουριστικές δραστηριότητες που εντάσσονται στα εκάστοτε πακέτα.

Βαρκάδες

Βαρκάδες

Οι βαρκάδες στο Πήλιο είναι μία από τις αγαπημένες δραστηριότητες των επισκεπτών. Η απέραντη γαλάζια θάλασσα του Αιγαίου Πελάγους ενδείκνυται για ρομαντικές βαρκάδες, όταν ο καιρός το επιτρέπει και η θάλασσα είναι ήρεμη. Μέσα σε λίγη ώρα οι επισκέπτες μπορούν να απολαύσουν το συνδυασμό της πλούσιας πηλιορείτικης βλάστησης, που φτάνει σχεδόν μέχρι το κύμα, αλλά και των παρθένων και μη παραλιών που βρίσκονται η μία δίπλα από την άλλη. Η κατάλληλη δραστηριότητα, κυρίως κατά τις απογευματινές ώρες, που γαληνεύει την ψυχή και το νου του επισκέπτη.